X

CRM system sparer mig 1 time om dagen

Vores CRM system sparer mig én time om dagen – det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke?
Men det er ikke engang løgn, eftersom min dagligdag er blevet langt mere struktureret takket være SkyView CRM system. Deres værktøj er dansk og baseret på over 10 års erfaring med salgsstyring, ledelse og marketing. Formålet er at samle alt data og information i ét system, hvorfor integrationer med f.eks. Economics og Outlook er muligt.

Kort fortalt så er et Customer Relationship Management (CRM) system et værktøj, som kan hjælpe dig med holde styr på dine salgsemner, kunder og opgaver på tværs af alle medarbejdere i virksomheden.

I et salgsøjemed kan du følge dine potentielle salgsemner lige fra den indledende kontakt til du lukker dem. Det kan være en længerevarende proces, og for at få mest mulig succes, så kræver det at du har styr på din proces. I SkyView CRM system kan du skrive mødenoter ind, oprette tasks eller give dig selv en påmindelse til, når du skal kontakte vedkommende igen. Hvis du ved at virksomheden eller personen først er klar til at rykke i det nye år, så kan du med fordel lægge en påmindelse ind i kalenderen til en bestemt dato.
På den måde mister du aldrig et salg pga. glemsomhed, hvilket også ville være ærgerligt.

Sidder du med kundekontakten er informationer og data lige så vigtig, da relationen til selv samme kunde er altafgørende. For at skabe den bedst mulige kunderelation, så kræver det at du er proaktiv, nærværende og ikke mindst på forkant med deres ønsker. Ved at samle alt data og information omkring en kunde i et CRM system, så muliggør du det også for andre medarbejdere at tilgå disse oplysninger. I tilfælde sygdom, orlov eller måske opsigelse er det derfor muligt for andre at overtage projektet glidningsfrit.

Sidst men ikke mindst, så kan en af de mest tidsbesparende opgaver være at danne sig et overblik hver evig eneste dag. Det kan et CRM system ligeledes hjælpe med, fordi du kan få kortlagt dine opgaver til den pågældende dag, uge eller måned. På den måde kan du altid hurtigt få et indblik og være køreklar til en effektiv arbejdsdag. Du kan også registrere den tid, som du bruger på hver enkelt opgave – det lyder måske som overvågning, men faktisk kan det være med til at belyse unødvendig spildtid.

Et CRM system er guld værd for enhver virksomhed uanset størrelse eller branche, eftersom de fleste værktøjer er skalerbare. Det vil sige du betaler pr. bruger, så i takt med at din virksomhed vokser, så vil prisen stige med. Derfor har alle råd til et system, og selvom det har en pris, så er det penge tjent ind på øget salg og livstidsværdi af kunder.

admin:
Related Post