X
    Categories: Blog

Den rette iPhone reparation

Kender du det, når du smadrer din telefon og bare ikke orker at skulle betale for at få den repareret… igen?!? For det gør jeg. Jeg tror måske, at jeg har ødelagt min iPhone 7 skærm 80 gange, hvis det kan gøre det. Og jeg er sååå træt af, at den går i stykker igen med det samme, når jeg selvfølgelig taber telefonen igen dagen efter. Jeg har været så frustreret, at jeg flere gange har overvejet, om jeg bare skulle ud og købe en ny telefon.

Nu er jeg så blevet overbevist om, at det måske ikke kun er mig, den er gal med. Måske har jeg bare valgt et forkert sted at få min iPhone reparation. Måske er der en grund til, at min iPhone 7 skærm har haft det så let ved at gå i stykker. Jeg er i hvert fald blevet klogere, og det er takket være iRepair. Hvis du også har brug for at få lavet en iPhone reparation, kan du besøge deres side her: https://www.irepair.dk/

En autoriseret iPhone reparation fra et autoriseret iPhone værksted

Det var, hvad jeg fik at vide hos iRepair. Grunden til at jeg har måttet skifte min iPhone 7 skærm så mange gange er ganske enkelt, at jeg har fået en enormt dårlig skærm som erstatning. De autoriserede teknikkere hos iRepair var i hvert fald ikke overraskede, da de så på min iPhone 7 skærm. De kunne se lige med det samme, at det var en billig løsning fremstillede af kopimaterialer. Derudover var den ikke påsat korrekt, så det gav pludselig også mere mening, at den var halvt faldet af.

Hvis jeg vil have en iPhone 7 skærm, der holder, skal jeg få den påsat på et autoriseret iPhone værksted. Hos iRepair tilbyder de en autoriseret iPhone reparation, hvor det der super dygtige teknikkere, der tager sig af den. For første gang følte jeg mig i trygge hænder, og jeg fik endelig den service, jeg har manglet førhen.

Ved at vælge en autoriseret iPhone reparation slipper jeg for at skulle købe en ny telefon

Hvis bare jeg havde kendt til iRepair for et par år siden, hvor min iPhone 7 skærm gik i stykker første gang. Så havde jeg nok sparet en masse penge. Så havde jeg nok aldrig overvejet at investere i en ny telefon. Den er nemlig 256 GB og virker helt fint ellers. Hele tiden har det været skærmen, der har været problemet. Så jeg er enormt glad for, at jeg valgte at bruge den smule ekstra småmønter på en autoriseret iPhone reparation hos iRepair.

Hvis du er lidt god, så lærer du af mine fejl, inden du selv begår dem. Første gang din skærm på telefonen går i stykker er den værste gang. Det er nemlig her, hvor det er enormt vigtigt, at du får den erstattet med en original Apple skærm. Find et autoriseret værksted, der kan udføre en autoriseret iPhone reparation som iRepair. Så er du sikker på, at det hele bliver gjort rigtigt.

iRepair har butikker i Valby og Helsingør og tager desuden imod reparationer, der bliver sendt med posten. De kan altså altid lave en autoriseret iPhone reparation for dig.

admin:
Related Post