X

Forskellige typer håndsprit dispenser

Haandspritdispensere.dk sælger et bredt udvalg af håndsprit dispensere i forskellige størrelser og formater. Her tilbydes der dispensere til håndsprit i form af stander, bordholder, søjlestander og vægholder til håndsprit, hvor man kan tilkøbe bakke til håndsprit stander. Haandspritdispensere.dk sælger også en håndsprits dispenser i formaten; euro-dispensere som har et plastik drypbæger og der kan monteres 350/500 ml og 1.000 ml beholder til håndsprit dispenseren. Derudover tilbyder vi informations plade som kan monteres på håndsprit standerne. Der kan tilkøbes A3 plakatholder, hvor 8 magneter til fastholdelse af plakat medfølger. 

Alle håndsprit stander leveres i tysk kvalitet og forhandler håndsprit dispensere hovedsageligt til erhverv og institutioner. 

Bestil så mange håndsprit dispenser som i har behov for, så hjælper vi med at finde den rigtige pris. 

Benyt håndsprit dispensere i offentlige områder med mange mennesker for at, opretholde en god håndhygiejne og mindske smitte af bakterier. Håndsprit bruges til at desinficere overflader og hænder, som fjerner bakterier, virus og andet skidt. 

Fordelen med en håndsprit dispenser i butik

Hvis i f.eks. ejer en butik, så kan i med fordel benytte jer af håndsprit dispensere rundt omkring i butikken. Håndsprit dispenserne sender et signal at, i er bevidst om god hygiejne, og i gerne vil holde jeres butik som ren som muligt, og derfor opfordrer i kunderne til at benytte håndsprit ved indgang i butikken. På den måde mindsker i smitten af bakterier i jeres butik, samt kunderne er med til at holde jeres butik så steril som muligt ved hjælp af håndsprit dispensere. 

Hertil sikrer i jer at tingene som i sælger ikke bliver beskidte, og i har mulighed for at holde jeres butik og inventar så rent som muligt. Her er det især en fordel at benytte håndsprit dispensere på stander, da de er flytbare og nemme at håndtere for alle. 

Man kan med fordel benytte håndsprit dispensere på en skole, da man signalerer til børnene at de skal opretholde god håndhygiejne og dermed kan det også påvirke dem fremadrettet til at være mere fokuseret på god hygiejne. Her kan man benytte både håndsprits dispensere, både som stander, bordholder og vægholder, for at gøre dispenserne så synlige som muligt.

admin:
Related Post