X
    Categories: Bolig

Velkommen

Hej!

Velkommen til min nye blog, jeg er virkelig glad for at du læser med. Jeg har i længere tid gået og overvejet at starte en blog, men jeg har ikke turde at springe ud i det. Måske en eller anden form for angst for hvad ens venner og bekendte tænker. Samtidig har jeg også tænkt, om folk overhovedet går op i hvad jeg har af tanker. Men jeg har også altid fået at vide, at jeg skal gøre hvad der føles rigtigt og hvad jeg har lyst til. Så efter meget overvejelse er jeg nu klar til at byde velkommen til min blog.

Jeg har ikke 100% sat mig for, hvad den skal handle om, men jeg har en idé om at det nok kommer til at handle en del om indretning i boligen og lidt om min dejlige have. Men lad os komme igang!

Som nogen af jer der læser med måske ved, så flyttede jeg for et halvt år siden ind i en dejlig ny villa, og jeg er efterhånden ved at være færdig med indretningen og jeg synes det er blevet så flot. Nu vil jeg bare gerne dele det hele med jer, og forhåbenligt kan I blive lidt inspireret.

Jeg bruger rigtig meget tid i stuen, så det var et af de første rum, som jeg fik indrettet færdigt. Jeg vil beskrive min stil, som meget nordisk, simpelt men gerne med lidt farve, som skaber lidt liv. Måden jeg fik løst det på i min stue var ved at købe en rigtig fed sofa, som kunne samles i moduler. Så kunne jeg selv bestemme farverne på de enkelte moduler og så sammensætte mit eget unikke design. Der er meget lyst i rummet og jeg har nogle ret lyse møbler, så jeg ville gerne have lidt farve på min sofa. Så jeg lavede en blanding af grå og røde moduler, og jeg synes det ser super flot ud. Derudover har jeg fundet lidt lyserøde, mørkerøde og grå/hvide puder, som pynter rigtig flot på sofaen. 

Derudover som det kan ses, så har jeg to små rundborde der er i træ. De er utrolig flotte, og passer perfekt i størrelsen, da min sofa er ret lav. Jeg har også et rigtig fint tæppe, som jeg faktisk havde med fra mit gamle sted.

Jeg er blevet godt tilfreds med stuen indtil nu, og det kan da godt være, at jeg kommer med flere billeder af stuen.

 

Vi ses! 🙂

admin:
Related Post