X
    Categories: Bolig

Soveværelset

Velkommen tilbage, jeg vil i dette blogindlæg komme ind på mit soveværelse og beskrive hvordan det ser ud. Jeg har ikke det største værelse, men jeg synes det er meget vigtigt at værelset stadig ser indbydende ud. Det er vigtigt for mig, da det jo er her man også tilbringer meget af sin tid, og det er bare dejligt at sove i et rum, hvor der der ser godt ud og der er ryddeligt.

Jeg har været lidt eksperimenterende med hensyn til farverne på væggen. Alle væggene i huset er hvide, lige pånær den væg hvor sengen står op af. Den har jeg valgt at male i en mørk farve, som giver en rigtig god kontrast og det er en nem måde at lave lidt lækkert interiør design på. Jeg har købt en rigtig lækker Hästens seng, som jeg virkelig elsker. Det er blevet meget svært at komme op om morgenen. Men hold da fast jeg sover godt i den, det er mange penge at smide efter en seng, men jeg må godt nok sige, at det er alle pengene værd og det er en seng der kan holde i mange mange år frem. Sengen har en sengegavl, der er vanvittig lækker og blød, så man kan nyde sin morgenmad i sengen hvis man har lyst til det en søndag.

Ved siden af sengen har jeg et fint lille sort sengebord – her er lige nøjagtig plads til det mest vigtige. En lampe, som jeg har fundet i ILVA, den bog jeg nu engang er i gang med at læse, fjernbetjeningen (ja, sorry! Jeg ved det ikke er populært at have TV på soveværelset), men jeg kan simpelthen ikke lade være. Jeg nyder virkelig at hoppe tidligt i seng, og så ellers bare se en god film eller serie fra Netflix ind til jeg falder i søvn. Det er det der fungerer bedst for mig. 

Foruden dette, så har jeg et indbygget skab i huset. Det er ikke et walk-in 🙂 Men det fungerer meget godt, og så optager det ikke plads i rummet. Og så kan jeg altid gemme mit tøj lidt væk, og det er sgu egentlig meget rart. Ellers er der faktisk ikke så meget mere på mit værelse lige for tiden. Det er mangelfuldt med pladsen. Jeg mangler kun lidt på væggene, som kan pynte lidt.

 

Det var det for denne gang. Ha’ en god dag. 🙂

 

admin:
Related Post