X
    Categories: Bolig

Plakater til hjemmet

Som jeg tidligere har skrevet om, så manglede jeg lidt pynt til væggene. Så i går aftes sad jeg for engangs skyld ikke og så Netflix, men til gengæld sad jeg på computeren og surfede rundt på nettet efter et godt sted at købe plakater eller billeder til væggene. Det er vigtigt for mig, at få lidt op på væggene, da det giver noget god energi og så pynter det jo også meget flot.

Jeg faldt over Permild-Rosengreen, som har et stort udvalg af en masse plakater i forskellige størrelser. Det tog mig lidt tid, at finde ud af hvilke plakater jeg skulle have fat i, da der var ret mange at vælge imellem. Der er rigtig gode muligheder for at få plakater, der drejer sig om København/Sjælland. Og hvad er bedre end at have en masse kunst fra sin egen by? Jeg har selvfølgelig købt en plakat med Wonderful Copenhagen, som jeg tænker skal pryde entréen.

I stuen skal der hænge en plakat fra Carlsberg i form af deres meget berømte Tuborg plakat. Den skal hænge henne ved spisebordet. Den er ikke så kvindelig, men jeg har altid været fascineret af Carlsberg og har lidt stolthed over, at det er dansk – og så gør det ikke noget, at jeg faktisk rigtig godt kan lide at nyde en kold øl fra tid til anden.

Inde på kontoret har jeg valgt at have et billede hængende fra Louisiana fra deres udstilling med Andy Warhol. Jeg har valgt at have det stående inde på kontoret, da det er her jeg skal være kreativ i min dagligdag. Andy Warhol er jeg rigtig glad for, da han er en stor kunstner og har lavet meget anerkendt kunst.

Forhåbenligt kan han give mig lidt ekstra inspiration i hverdagen 🙂 

 

 

Inde på soveværelset skal der være et billede fra Tivoli, da det bare er god stemning med Tivoli, og det minder mig om alle de gange jeg var i Tivoli som barn. Jeg har rigtig mange gode minder derfra med min familie, og lige præcis den forlystelse, som der er på billedet synes jeg var helt fantastisk da jeg så kunne få lov at se ud over det flotte København. Det er helt klart min yndlingsplakat, af de plakater jeg har købt hjem.

Jeg glæder mig helt vanvittigt til at modtage dem, og så må jeg se om jeg kan finde ud af at sætte dem op.

admin:
Related Post