X
    Categories: Blog

Værd at vide ved køb af et trommesæt

Hvis du overvejer at købe dit første trommesæt, så får du her nogle uundværlige råd, som kan hjælpe dig med at vælge det rigtige trommesæt. Læs med og bliv 100% klar til at købe dit første trommesæt, så du kan fyre den af på enhver scene. 

Få undervisning for at finde det rigtige trommesæt

Ved at få undervisning af en trommeslager kan I sammen finde frem til hvilke elementer dit trommesæt skal bestå af. Hvert trommesæt består nemlig af forskellige elementer. De elementer, der bør være i dit trommesæt afhænger af hvilken type musik, som du gerne vil spille og din personlige måde at spille på. Dette kan en dygtig trommeslager hjælpe dig med at finde frem til. 

Materialet af dit trommesæt

Trommesæt fremstilles af mange forskellige materialer. De dyreste trommesæt er lavet af træ, herunder amerikansk ahorn (maple), fordi det er et flot og holdbart materiale, der samtidig giver gode vibrationer, som skaber god musik. Man kan dog også finde billigere trommesæt, der er lavet af akryl. Disse er også meget holdbare og skaber også en god lyd. Hvis man er vant til at spille på at træ trommesæt kan det dog være underligt at spille på et akryl trommesæt. 

Design af dit trommesæt

Hvert trommesæt er designet forskelligt. Nogle designes med et klassisk piano sort finish og andre designes med et læder look. Du kan også få mere iøjnefaldende trommesæt med et glitter finish i flere forskellige farver. Vælg det design der tiltaler dig mest, men også et design, der passer til den type musik, som du primært vil spille. 

Prøv at spille på trommesættet

Det er altid en fordel at prøve at spille på et trommesæt inden, at man køber det. Derfor er det en god idé at købe et trommesæt fra en forhandler, der har en butik i nærheden af dig. Hvis du bor i eller omkring København kan du eksempelvis besøge trommebutikken Drum Limousine, der fremstiller deres egen trommesæt, og som har et stort udvalg. Hos dem kan du se trommesættene i forskellige designs og få mulighed for at spille på dem. 

admin:
Related Post