X
    Categories: Blog

Sådan får du styr på din fragt til udlandet

I dag er det blevet mere og mere almindeligt for virksomheder at have regelmæssige leverancer fra udlandet samt fragtopgaver, der skal sendes til udlandet. For at dette kan lade sig gøre, er der dog en eller flere medarbejdere, der skal tage sig af denne omfattende opgave. Fragt til og fra udlandet er nemlig meget mere kompleks end forsendelser, der sendes indenfor Danmark. Der er en lang række love, som man bør have styr på, mange administrative opgaver, mange forskellige typer fragt og mange forskellige priser. Hvis du eller dine ansatte ikke pt. har styr på alt dette, så læs med og find ud af hvordan du nemt kan få styr på din fragt. 

Fragt til udlandet udføres bedst af et speditionsfirma

For mange virksomheder vil det være en fordel at samarbejde med et speditionsfirma, for at håndtere fragt til udlandet og fra udlandet. Denne type fragtfirma tilbyder nemlig alle former for fragt. De specialiserer sig i at skræddersy fragtopgaver, så godset leveres så hurtigt som muligt til de bedste priser. De følger altid dine behov, uanset om dit behov er at få godset leveret så hurtigt som muligt eller få det leveret så billigt som muligt. De samarbejder desuden med et nøje udvalgt netværk inden for hver type fragt, så de altid kan tilbyde hurtig levering til en god pris, og til alle destinationer i verden. Som ene virksomhed vil du næppe kunne få tilbudt lige så attraktive priser, hvis du henvender dig direkte til containerskibsselskabet eller lignende. 

N. A. Nissen – mere end 24 års erfaring med fragt til udlandet

Samarbejd med speditionsfirmaet N. A. Nissen og få glæde af over 24 års erfaring med fragt til og fra udlandet. På hjemmesiden www.nanissen.dk kan du blive klogere på hvordan de effektivt kan skræddersy fragtløsninger til dig, uanset om fragtopgaven skal udføres med luftfragt, søfragt eller biltransport. N. A. Nissen har desuden specialiseret sig i dyretransport, så du trygt kan få fragtet dit kæledyr eller et andet dyr til og fra udlandet. De har selvfølgelig et netværk af samarbejdspartnere, der gør det muligt for dem at udføre fragtopgaver overalt i verden. 

admin:
Related Post