X

Find sommertingene frem

Casual men short pants isolated on white background

Her i Danmark oplever vi store vejrforskelle lige nu, hvor vi forhåbentlig kommer en tid i møde, hvor vi bliver mødt af en masse mere sol en vi har gjort den sidste stykke tid. Det er denne tid på året hvor størstedelen af Danmarks befolkning hygger sig i solen. Man ser en masse solbrændt hud, farverige skjorte og en god is. Det er bare nogle af disse ting som definerer den dejlige sommer vi har. I og med at vejret bliver bedre og bedre så tager vi også mindre og mindre tøj på, for at holde på varmen. Det er her at der er rig mulighed for at eksperimentere med tøjet, med nogle cargo shortsfra Molecule. 

Inde hos Molecule kan du nemlig finde et stort udvalg af cargo shorts, som gang på gang kommer tilbage i modebilledet. Især når man kommer ind på street tøj, så kan man ikke undgå at snakke om de gode gamle cargo shorts. Du får de helt klassiske cargo shorts, hvor der er massere af benplads som du kan boltre dig på. Nedsat bevægelighed er nok det sidste du skal tænke på med cargo shorts far Molecule. Det kan også bliver meget varmt med at par lange bukser, men med et par baggy cargo shorts, så er det problem allerede løst inden det starter. 

Molecule har lavet cargo shorts i ca. 20 år og har derfor en masse erfaring når det kommer til netop denne vare. De ved at cargo shorts bliver brugt til en del og derfor skal de produceres i et slidstærkt materiale, der gør at de kan holde i lang tid og dine cargo shorts kan modstå selv de største problemer. Molecule har fokus på at lave et tidsløst design der gør, at cargo shorts ikke ryger af mode lige foreløbig. 

Molecule er dog ikke det eneste mærke som dominerer denne verden. Her finder du også El Fuego, som er inspireret af Molecule’s classy design, men giver shortsne et lille pift i form af en masse forskellige farver og design. Dog har alle shortsne altid deres karakteristiske lomme i siden, som alle ved, kendetegner denne disse berømte shorts. Så tag et smut forbi Molecule webshop så du allerede nu, kan finde dit sommeroutfit frem. 

admin:
Related Post