X
    Categories: Blog

Tre tips til boligindretning i 2020

Skal du flytte? Så er det en oplagt mulighed for at give dit nye hjem et frisk pust med de største boligindretningstrends i 2020. Giv dit selv et smukt og moderne hjem ved at følge nogle få men simple trends. Det perfekte hjem i 2020 er nemlig indrettet efter nogle få principper: natur og minimalisme. 

Flyt naturen indenfor

Planter skaber liv, stemning og et godt indeklima i dit hjem. Derudover de de super flotte og dekorative. I 2020 er den nye regel, at man aldrig kan få for mange planter i sit hjem. Det moderne hjem har nærmest flyttet haven indenfor med planter overalt – gerne også hængende planter fra loftet. Hvis det ligner, at du har din egen regnskov i dit hjem, så gør du det helt rigtigt! 

Hvis du vil gå “all-in”, så kan du også kaste dig ud i at vokse dine egne urter og grøntsager indenfor. Det er nemlig blevet trendy at have sin egen mini urtehave i hjemmet. Udover urter, så er citrontræet stadig en af de mest populære træer. 

Minimalisme – jo færre ting, jo bedre

I 2020 fortsætter den minimalistiske trend – måske endda i en endnu mere ekstrem version. De fleste af os har efterhånden et overflåd af ting, trods minimalisme trenden. I 2020 er den store trend, at få ryddet op i det hele og skaffet sig af med det meste af det. 

Den populære evighedsbouquet er et godt eksempel på denne trend, fordi det netop understreger, at man ikke smider det ud. 

Er du på udkig efter moderne, minimalistiske møbler, så besøg norliving showroom, hvor du kan købe et hav af flotte møbler i Hillerød

Årets materiale er træ 

Da den store trend er at flytte naturen ind i hjemmet, er det også blevet populært med træmøbler i alle former og farver. I 2020 er det dog især eg og ask, der er de mest populære træsorter. Derudover er bambus et materiale, som vil blive anvendt mere i boligindretningen i 2020. 

admin:
Related Post