X
    Categories: Blog

Få rettet din næse til med en næseoperation

Der kan være mange grunde til, at du går rundt og føler dig usikker på grund af din næse. Det kan blandt andet være fordi at du føler at den er for stor til dit ansigt, du har en bule på næseryggen eller du måske oplever at dine næsebor er for store. Næsen sidder midt på ansigtet, og derfor er den også det første vi mennesker ser hos hinanden. Der er derfor ikke noget at sige til, at så mange mennesker hvert år får foretaget en næseoperation, for at få rettet mindre fejl til. Det kan nemlig give et stort selvtillidsboost for rigtig mange mennesker, at få rettet næsen til så den ikke har disse skævheder som nogle desværre har. Ved at få en næseoperation kan du dermed få det bedre med dig selv!

Sådan foregår en næseoperation

Når du skal have foretaget en næseoperation, så skal du enten lokalbedøves eller i fuld narkose alt efter hvilken operation du ønsker med din næse. Tidsintervallet for en næseoperation er også meget afhængig af hvilke justeringer du ønsker med din næse, men som udgangspunkt så varer en operation mellem 2 og 3 timer. Under selve operationen vil din næse blive skåret op under næsetippen, hvoraf man så vil løfte huden fra næsen op. På den måde kan kirurgen nemlig få direkte udsyn til næsen, og herefter korrigere den som aftalt inden operationen. Når operationen er færdig vil man få en næseskinne på næsen samt silikone skinner til næseborene. 

Hvornår kan man se sin nye næse?

Helingen af din næseoperation sker ikke over natten, og det er først muligt at se det færdige resultat når helingen er sket. En heling efter en næseoperation kan godt tage omkring 1 år, og her skal ca. en fjerdedel af alle operationer korrigeres om på grund af mindre justeringer – det er derfor meget normalt at der kan gå lang tid før man kan se det endelige resultat. Trådene fra operationen vil blive fjernet ca. 1 uge efter operationen er hændt og du må tage et bad ca. 24 timer efter operationen er udført.

admin:
Related Post