X
    Categories: Blog

SAP integration – Det skal du vide

Detail Butikker der har SAP løsninger tilknyttet, finder hurtigt ud af at det ikke er fryd og gammen, at have et IT system som SAP tilknyttet, det kan volde større problemer, mellem bruger og system, ofte er det på grund af manglende viden fra brugerens side. Et SAP system kan være meget kompleks, det betyder at brugeren bliver nød til at have en større forståelse af systemet og for at forstå hvorfor systemet gør som det gør, vu hører ofte at brugeren udtaler “hvis systemer nu bare gjorde sådan her så ville det hele være meget lettere” men sandheden er bare at, sådan hænger tingene ikke sammen, da det ofte er pga. større sikkerhed for udstandinger der gør at systemet ikke “bare” kan gøre dit og dat. Det er derfor vigtigt, at når en ny virksomhed får integreret SAP løsninger at de ligger en klar strategi for hvordan de vil uddanne deres personale, så de bliver kompatibel med det nye IT system.

Hvorfor integrer SAP?

En større virksomhed, som ikke integrer deres SAP systemer med tredjemand løber en stor risiko. Den største risiko er at virksomheden slet ikke får det fulde udbytte af deres SAP løsning. SAP er et ekstremt kraftfuldt ERP system, og som i mange tilfælde vi kunne give det et utrolig dybt indblik i forskellige områder af din virksomhed, som du normalt slet ikke finder eller kan forstå. Når det er sagt er det selvfølgelig ikke alt systemet kan. Det er stadig nødvendigt at have andet software tilknyttet til din SAP løsning om det så er SaaS eller on-premise, som vi ofte ser er nødvendifgt for SAP at fungerer optimalt, og komme helt ned i dybden med dit system.

 

SAP integration: Hvilket SAP system skal jeg vælge

 

Okay, hvilket SAP system skal der vælges, når der skal bruges mange millioner på et nyt IT system? SAP tilbyder et stort nummer af forskellige applikationer, som kan bliver koblet op på nærmest alle virksomheder; Det som du skal være opmærksom på er at dit system, skal kunne koble sig op på dine nuværende systemer, så du skal altid være åben over for en SAP konsulent, med alle dine IT systemer. Nogen af de mest kendte SAP integrationer er MySAP, SAP all-in-One, SAP BusinessOne, the R/series eller SAP ECC, eller et af de andre mere specielle SAP løsninger.  I skrivende stund, bruger de fleste virksomheder SAP løsninger som er på licens eller on-premise applikationer.

 

 

 

admin:
Related Post