X
    Categories: Blog

Speedbådskørekort til en kvinde som mig

De fleste af mine veninder og venner vil nok beskrive mig som værende en aktiv, moden kvinde med ben i næsen. Men jeg kan måske også virke en anelse tilbageholdende, og derfor tror mange, at jeg ikke tør at kaste mig ud i nye udfordringer. Det forholder sig imidlertid helt anderledes. Det nyeste mål, jeg har sat mig, er, at jeg vil have mig et speedbådskørekort. Men hov – vent, tænker du måske: “Har Louise ikke vandskræk?”. Det er rigtig nok, at jeg engang bøvlede med noget vandskræk i teenageårene, men det har jeg heldigvis kommet mig over i dag.

Et speedbådskørekort skal næsten ses som den endelig manifestation af, at jeg er kommet mig over min vandskræk – og hold nu op hvor jeg glæder mig til at sejle rundt ude på havet. 

Her vil jeg tage mit speedbådskørekort

Jeg har allerede fundet ud af, hvor jeg vil tage mit speedbådskørekort. Det skal være det bedste af det bedste sted i Danmark, og derfor har jeg også fundet Danmarks bedste, landsdækkende sejlerskole, så jeg kan få mit speedbådskørekort i hus. Sejlerskolen hedder Watergames, og de tilbyder alle slags kurser inden for sejlads til fritidssejlere. Mine bedsteforældre har også altid haft optimistjoller stående ved stranden ud fra deres sommerhus, men de har aldrig haft en motor monteret.

Nu bliver det rigtig spændende for mig at prøve kræfter med en speedbåd, når jeg skal igennem mit 1-dags kursus. Jeg har hørt, at de har beståelsesgaranti hos Watergames. Det betyder, at selvom man dumper den teoretiske eller den praktiske prøve, så kan man gratis komme op til en ny. Det er virkelig noget, som tiltaler mig, da jeg lidt bange for, om jeg nu kan bestå i første forsøg. Ydermere glæder jeg mig også rigtig meget til, at jeg er blevet helt fortrolig med at styre en speedbåd, så jeg bare ser det som et piece of cake.

Her vil jeg sejle hen

Når jeg forhåbentlig snart får mit speedbådskørekort, vil jeg sejle rundt i alle de danske indre fjorde. Hvis bølgerne bliver alt for høje, føler jeg mig nemlig meget udsat, og derudover bliver jeg også meget hurtigt søsyg. Men på sigt vil jeg også ud og sejle i Kattegat og Østersøen, men så vil jeg nok være nødt til at tage nogle søsygepiller, hvis jeg skal komme helskindet igennem turen.

admin:
Related Post