X
    Categories: Blog

Sofa trends i 2020

Sofaen er nok det vigtige møbel i din stue. På sofaen kan du samle din familie til hyggelige filmaftener, eftermiddagskaffe og meget mere. Sofaen giver dig også et perfekt sted at slappe af efter en lang arbejdsdag. Sofaen bidrager også til at definere din indretning. Kort sagt, så er en stue ikke en stue uden en sofa. Derfor er det en stor beslutning at købe en sofa. Her er nogle sofa trends i 2020, som kan hjælpe dig med at købe din nye sofa. 

Maksimalisme – gå efter de store sofaer

En af de helt store trends i 2020 er maksimalisme. Indretningstrenden maksimalisme er en kontrast til den minimalistiske stil, der har domineret i mange år. Hvis du går efter en minimalistisk stil, så bør du købe en disket, let og elegant sofa. Hvis du derimod går efter en maksimalistisk stil, så køb gerne en sofa, der er iøjnefaldende og stor, så den dominere lokalet. Køb derfor gerne en sofa, hvor der er god plads til alle med flere moduler. Du kan for eksempel købe en stor modulsofa eller hjørnesofa. Frem for bare at se flot ud, så er sofaens primære funktion, at være behagelig. Derfor er det en god idé at købe en sofa, der er stor og har en høj siddekomfort.   

Sofaer med fokus på funktionalitet 

I 2020 er det blevet moderne, at prioritere funktionalitet højere eller lige så højt som æstetik. Det betyder, at din sofa skal være pæn, men den skal også være funktionel. Du kan for eksempel gøre din sofa mere funktionel ved at købe en sovesofa, så dine gæster får mulighed for at overnatte. Alternativt kan du købe en sofa med opbevaring. Der findes mange forskellige sofaer, der ofte kan bruges til mere end en sofa. 

Er du klar til at købe en sofa? Så kig blandt andet på webshoppen Zonexlnt, hvor du kan finde alt fra en sovesofa til en hjørnesofa eller modulsofa. 

En sofa med fokus på det sociale

I mange år er en sofa blot blevet placeret i stuen, så alle sidder side om side med ansigtet vendt i samme retning. Den særlige fokus på funktionalitet og afslapning gør også at det sociale prioriteres højere. En sofa er mere social, hvis man nemt kan snakke med hinanden. Modulsofaer, hjørnesofaer og lignende er blevet populære, fordi de tillader, at man kan tale sammen med ansigtet vendt mod hinanden. 

Fløjl og velour sofaer

Ligesom i 2019 er fløjl og velour sofaer stadig moderne. Dette er en gammel trend fra 1970’erne, der har fået nyt liv. Begge disse materialer giver høj komfort samt utrolig smukke møbler. Samtidig giver de en følelse af luksus. Både fløjl og velour bruges i dag til flere forskellige elementer i boligindretningen, herunder senge, puffs, puder og stole. 

admin:
Related Post