X
    Categories: Blog

Føl rytmen med en bongotromme

Ordet rytme bruges i mange sammenhænge på tværs af forskellige ting. En af de mest kendte er nok menneskets døgnrytme. Som mange ved, er døgnrytmen en gentagelse af en ting, hvilket betegner det som en rytme. Går vi over i musikkens verden, så beskrives toner som noget der bliver gentaget i et bestemt mønster. I musik er disse rytmer skrevet ned med noder fra forskellige instrumenter. En af grundstenene for en god rytme er helt klart nogle gode trommer. Eller den meget undervurderede bongotromme som man kan få hos https://drumlimousine.dk/.  

Find din sydamerikanske vibe frem med bongotrommer

Når folk snakker om trommer, så ryger de flestes tanker altid over på det samme. Det første man tænker på er et band, bestående af de sædvanelige medlemmer som er forsangeren, bassisten, guitaristen og trommeslageren. Her plejer trommeslageren at være den der har langt hår, som bliver pisket frem og tilbage mens der bliver banket løs med underlårene på diverse trommer og hi-hats. Er man trommeslager eller gerne vil starte på at være det, så skal man vide at der er en del at holde styr på. Et helt trommesæt består nemlig af flere trommer med hver sin lyd, samt flere forskellige hi-hats. Alle disse elementer af trommesættet har nemlig sin egen funktion, og det kan godt tage lidt tid at kende til de forskellige dele og endnu længere tid at mestre det hele. 
Hvis man gerne vil spille på trommer og gerne starte småt, så er en bongotromme det perfekte instrument at starte med. 

Historien om bongotrommen

Med en bongotromme er der meget færre ting at arbejde med, hvilket gør det mere overskueligt at starte på. En bongotromme bliver brugt meget i det sydamerikanske musikmiljø, og er delt op i 2 dele, hvor hver bongotromme har sin egen størrelse for at de ikke giver den samme lyd fra sig. Disse to bongotrommer har faktisk fået sit eget navn, hvor den store på spansk bliver kaldt hembra, hvilket betyder kvinde, hvor den mindre bongotromme bliver kaldt macho som betyder mand. Disse bongotrommer er noget af det mest brugte i Sydamerika, da de ikke vejer det helt store samtidig med, at det er nogle du kan have med i hånden. Den generelle højde på et sæt bongotrommer er nemlig ca. 20 cm i højden hvor de har diameter på henholdsvis 20 cm og 25 cm. Med et sæt som dette, så kan du nærmest øve dig alle steder da den sagtens kan tages med på farten, hvor der kan skabes god stemning mellem venner og familie. Når du så endelig kommer til at lære lidt mere, så kan du i sidste ende kalde dig en vaskeægte bongosero, som en bongotrommeslager bliver kaldt. 

En bongotromme er et instrument der bliver brugt meget genre som kræver at man danser lidt rundt med hofterne. Der er nemlig lidt fest og farver over de rytmer som en bongosero kan skabe ved hjælp af bare 2 simple trommer. Du vil hurtigt bliver overrasket, efterfulgt af dine hofter som ikke kan stå stille til rytmen. Nu er du advaret!

admin:
Related Post