X
    Categories: Blog

Det skal du være opmærksom på, hvis du køber en brugt bil

Overvejer du at skifte den gamle bil ud med en anden? Det kan være en god idé at overveje, om du i stedet for at købe en helt ny bil skal kigge på en brugt bil. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare for dig.

Du kan nemlig få en bil i rigtig høj kvalitet, selvom du vælger at købe en brugt bil. På den måde er det en meget bedre investering for dig. Når du køber en brugt bil, er der dog nogle punkter, som du bør være særligt opmærksom på. Hvis du ikke laver et grundigt tjek på bilen, kan du nemlig hurtigt komme til at købe katten i sækken, og det vil ende med at være et økonomisk tab for dig.

9 spørgsmål du kan stille dig selv

Her kommer en liste over spørgsmål, som du bør stille dig selv, inden du investerer i en brugt bil:

  1. Har bilen restgæld?

  2. Er det sandsynligt, at bilen har kørt det viste antal kilometer? Du kan nemlig godt komme ud for, at der er blevet ændret på antallet af kørte kilometer.

  3. Er det sandsynligt, at bilen er så gammel, som der bliver oplyst i annoncen? Du kan hurtigt tjekke, hvor gammel bilen er, hvis du slår bilen nummerplade op.

  4. Hvornår blev bilen sidst synet?

  5. Er bilen driftssikker?

  6. Hvad koster bilen i grøn ejerafgift?

  7. Hvor langt kører bilen på literen? Er den brændstoføkonomisk?

  8. Er bilen sikker?

  9. Kan du stole på sælgeren? Undersøg specielt sælgerens pålidelighed, hvis det er en privatperson, som vil sælge dig bilen. Hvis bilen er til salg hos en virksomhed, kan du ofte finde anmeldelser, hvor tidligere kunder har udtalt sig om virksomheden online.

Eksklusive brugte biler

Hvis du har en passion for lækre og eksklusive biler, kan du også vælge at købe sådan en brugt. Du kan blandt andet købe en Ferrari 812 superfast eller en Ferrari 488 pista hos FormulaAuto. Det er begge brugte biler fra Ferrari Danmark, som helt sikkert vil give dig en køreglæde, som du ikke vil opleve i andre brugte biler.

admin:
Related Post