X
    Categories: Blog

Din guide til alternativ behandling i Silkeborg

Der kan være mange grund til at overveje alternativ behandling, og der findes da også efterhånden en lang række forskellige tilbud, som kan hjælpe på alt fra fysiske smerter og gener og hormonelle ubalancer til parforholdsproblemer, stress og angst. Det kan være svært at finde rundt i de mange udbud, så her får du en kort guide til nogle af de muligheder, der er for alternativ behandling i Silkeborg.

Hjælp til stress? Eller giver overgangsalderen dig gener?

En af de former for alternativ behandling, der nok er mest kendt, er zoneterapi. Dette er en blid form for behandling, hvor bestemte områder eller punkter på og under fødderne bliver masseret på en måde, som kan være gavnlig for en lang række ting i kroppen. Der findes nemlig punkter i fødderne, som har kontakt til nogle af kroppens indre organer, og zoneterapi kan derfor være med til at skabe en bedre balancen i kroppen, fordi det øger cirkulationen og kontakten til organerne. Prøv zoneterapi i Silkeborg, hvis du oplever store gener i forbindelse med overgangsalder eller oplever problemer med bl.a. stress, fordøjelse og immunforsvar.

Du kan også overveje, om kranio-sakral terapi er noget for dig. Denne behandlingsmetode har fokus på centralnervesystemet og indbefatter derfor massage af nogle af de områder på kroppen, hvor centralnervesystemet hører hjemme. Dette vil kunne være med til at skabe bedre balance i nervesystemet og i kroppen generelt og dækker derfor en lang række områder såsom:

  • Stress
  • Depression
  • Problemer med koncentration og indlæring
  • Smerter i ryggen eller hovedet
  • Søvnløshed

Du kan også få kranio-sakral terapi i Silkeborg.

Har parforholdet brug for behandling?

Hvis du oplever problemer i parforholdet, så kan parterapi i Silkeborg være en god løsning. Her kan du få hjælp til diverse konflikter i dit parforhold som f.eks. utroskab, uoverensstemmelser, jalousi eller skilsmisse. I samme genre findes også familieterapi, psykoterapi og hypnose, som kan være med til at hjælpe dig igennem kriser, klare nedtrykthed, bekymring, stress og angst eller andet.

Har du besluttet dig for at undersøge alternativ behandling nærmere, kan du overveje behandling hos Human-balance i Silkeborg.

admin:
Related Post