X
    Categories: Blog

Det bedste tandcenter tæt på Espergærde

En barndom med flotte og sunde tænder

Jeg har altid været god til at børste tænder og holde dem ved lige. Min mor sagde altid til mig som barn at jeg skulle passe godt på mine tænder, så jeg sørgede altid for at børste tænderne godt og grundigt før sengetid. Min tandlæge fra Espergærde roste mig tit for at have flotte og sunde tænder. Jeg havde ingen huller og tænderne sad perfekt i kæben, sagde han og desuden fik jeg at vide at jeg ikke behøvede at bekymre mig for at være nødt til at gå med bøjle.

Som teenager tog cola og slik overhånd

Som teenager levede jeg i mange år med en usund livsstil, hvor sukker og for lidt bevægelighed var en stor del af dagen. Jeg sad meget hjemme og spillede computer og spiste og drak søde sager. Mine venner og jeg var ofte på netcafe, hvor vi spillede computer i hele dage ad gangen. Det gik ud over min søvn og medvirkede også til at jeg ikke fik bevæget mig så meget i hverdagen. Efter at årrække med dårlig livsstil tog jeg meget vægt på og var dårlig til at vedligeholde mine tænder. Jeg gik i glip af mange tandlægebesøg og det gav tydelige problemer med tænderne senere.

Der var tid til en kovending fra dårlig livsstil

Da jeg fyldte 16 år, tænkte jeg at den dårlige livsstil måtte få en stopper, jeg var træt af at få dårlig livskvalitet og at veje i overkanten. Jeg tog mig sammen og solgte computeren, herefter meldte jeg mig som medlem i et fitnesscenter i nærheden af Espergærde. Jeg besluttede mig for at få mig en ny tandlæge som kunne behandle mine smerter i tænderne og gøre dem flotte igen.  

Mine kriterier for valget af tandlæge var at vedkommende havde store erfaringer i faget, en god beliggenhed i forhold til Espergærde, gode muligheder for offentlig transport og det vigtigste af alt, at det var billigt. På nettet kom jeg frem på et billigt og godt tandcenter i Helsingør, tæt på Espergærde.

Jeg kontaktede tandlægen og bestilte en tid over hjemmesiden. Mit første møde med tandcentret i nærheden af Espergærde var godt og behageligt. Eftersynet tog ikke så længe og det viste sig at jeg skulle have lavet en del behandlinger før tænderne kunne blive perfekte igen. Jeg fik booket en ny tid til behandlingen og vi fik desuden snakket godt og grundigt igennem om processen og hvilket prisniveau det ville ligge på.

Min beslutning om at skifte tandlæge var den bedste beslutning nogensinde

I tandcentret ved Espergærde stræber de efter at være en af de billigste tandlæger i Helsingør og omegn, de går ikke i kompromis med udstyr, service og det materiale der bliver brugt i arbejdet. I klinikken sørger de altid for at udstyret er af bedste kvalitet.

De venlige medarbejdere gør at man føler sig meget tilpas og velkommen når man er patient hos tandcentret ved Espergærde.

Jeg vil gerne anbefale alle til at vælge tandcentret ved Espergærde

Jeg vil stærkt anbefale tandcentret i Helsingør, de er professionelle og dygtige tandlæger, samt tandlægeassistenter der sætter kunden i fokus. Ydermere kan de sagtens konkurrere med de øvrige tandlæger på markedet. Deres priser er konkurrencedygtige og sammen med deres professionalisme kan man kun være tilfreds at være patient på tandcentret ved Espergærde.

admin:
Related Post