X
    Categories: Blog

Til feriebolig i Frankrig med egen bil

Til Frankrig i feriebolig

Jeg havde for første gang i livet fornøjelsen at tage til Frankrig sidste sommer. Det var en fantastisk rejse for min familie og var med til knytte os tættere sammen.

Vi besluttede os for at køre til ferieboligen i Frankrig i vores dejlige Vw Passat stationcar. Vi skulle afsted om fredag eftermiddag og jeg begyndte torsdag med at forberede bilen til den lange køretur. Jeg var på tanken og købte en fuld tank af benzin og kørte bilen igennem vaskemaskinen. “So far so good”!

For at øge vores kapacitet til kufferter og bagagen, besluttede jeg mig for at gå i kælderen og finde den gamle tagboks og bøjlerne til bilen frem. Jeg fik fastgjort mine tagbøjler og siden fik jeg min søn at hjælpe mig med at løfte tagboksen op på taget.

Min kone havde pakket børnenes og vores bagage til rejsen, så jeg gik ind for at hente bagagen for at placere den i vores tagboks. De mere praktiske ting til køreturen blev placeret inde i bilen som var mere tilgængelig for os under køreturen.

Den lange køretur til ferieboligen i Frankrig

Fredag eftermiddag stod bilen klar til afgang! Da alle var kommet “ombord”, satte jeg mig bag rattet og var klar til at køre til ferieboligen i Frankrig. Min kone fik tastet den korrekte adresse ind til ferieboligen i Frankrig. Børnene havde hver sin Ipad og høre mikrofoner til at underholde sig med til køreturen. Da vi nåede over den tyske grænse, besluttede vi os for at stoppe undervejs til at spise noget mad og købe ind. Vi fik købt masser af billig mad og proviant til vores rejse til ferieboligen i Frankrig. Det gav os den frihed at lave mad til hele ugen på vores rejse.

Vi var imponeret over ferieboligen i Frankrig

Et par timer senere, krydsede vi grænsen fra Tyskland til Frankrig. Vi havde fulgt gps’eren nøje og da vi nærmede os destinationen kunne vi genkende området og miljøet fra de billeder vi havde set af byen. Efter at have kørt i 15 timer med 4 stop undervejs, ankom vi til vores feriebolig i Frankrig. Børnene var imponerede over ferieboligen i Frankrig, som var udstyret med lækkert poolområde og aktivitetsrum for hele familien.

Vi havde et fantastisk ophold i ferieboligen i Frankrig! Mine børn har hygget sig og denne rejse har været med til knyttet os tættere som familie. Under vores ophold blev vores telefoner og Ipads lagt væk hele ugen og derfor har fokuset været på samvær og hygge.

En god tur i feriebolig i Frankrig og en god tur hjem igen til Danmark

På køreturen hjem havde vi mere tid til at stoppe undervejs og vi besluttede os for at overnatte en nat i Tyskland. Desuden fik også stoppet ved grænsebutikken og billig sodavand ind.  

admin:
Related Post