X
    Categories: Blog

Møbelstof til alle mine projekter

Jeg kan godt lide at arbejde med DIY – do it yourself-projekter. Noget af det jeg kaster mig over for tiden er ombetrækning af møbler med møbelstof. Jeg er vild med den både man kan med en smule skills og lidt værktøj, give en gammel stol et helt nyt liv. Tit og ofte er det ikke stolens skelet der er medtaget af tidens tand, men blot møbelstoffet der kunne trænge til en udskiftning. Men forskellige typer af møbelstof kan du ændre en stols udseende fuldstændig og dreje den i den en retning som du mener stolen skal udtrykke.

Mit seneste møbelprojekt

Mit seneste projekt er at jeg har udskiftet stoffet på vores spisebordsstole med møbelstof fra stofdepotet.dk. Det er 4 spisebordsstole som jeg har jeg arvet fra min mormor, og træet var i skønneste orden men stoffet trængte til at blive udskiftet. Jeg valgte at bruge det samme stof til alle stolene selvom vi tidligere har haft både stole med forskelligt stof på sædet, og helt forskellige spisebordsstole omkring bordet. Jeg synes det er sjovt at det ikke behøves at stå snorlige med eksempelvis forskellige stole. Det giver anledning til at sende et signal om det uperfekte og skæve.

Det er et stykke kraftigt møbelstof jeg har valgt, så det forhåbentlig kan holde en lang årrække.

Jeg kan godt lide tilgangen omkring at genbruge og ikke bare smide ud hvis en stol bliver slidt. Det er godt på en del punkter. Både for miljøet, pengepungen og tilfredsheden omkring eget arbejde.

Ved at reparere frem for at købe nyt, skal der ikke produceres en helt ny stol men blot og et nyt stykke stof og det er helt sikkert at foretrække med miljøet taget i mente.

Forskellige typer møbelstof

Min foretrukne stofforretning er helt klar Stofdepotet og jeg har handlet der et utal af gange og beundrer deres store udvalg. Jeg handler for det møbelstoffer fordi jeg holder utrolig meget af at ombetrække møbler med nyt møbelstof og på den måde nærmest skabe en helt ny stil, skammel, sofa eller et helt fjerde møbel. Det er ligemeget om det er møbeluld, gobelin, kunstlæder, denim fastvævet, frakke uld eller pels, så har de altid forskellige kvaliteter der passer til mit projekt.

admin:
Related Post