X
    Categories: Blog

Gipsplader til alle formål

En mand er i færd med at lægge gipsplader op

Gipsplader har den fordel, at de er lette, og dermed er de nemme at arbejde med. Selvom de er lette, er de stadigvæk kraftige, hvilket gør, at du trygt kan bruge dem til diverse byggeprojekter, hvor du ellers ville have brugt træplader.

Hvordan vælger jeg gipsplader?

Gipsplader er populære, fordi de er billige og kan bruges til de fleste rum. Det er især til byggeprojekter, hvor du har brug for loftplader eller vægbeklædning. Men der kan være specielle regler, alt efter hvad du skal bruge gipsplader til.

Her får du nogle af de ting, som du skal overveje, når du skal have gipsplader:

  • Tykkelsen.

De er typisk 13 mm tykke, men du kan få dem tykkere, hvis du har brug for det. For de fleste burde det være en god tykkelse, da gipspladen er let at bevæge rundt og arbejde med.

  • Kan den erstatte træplader? Træplader er ofte dyre og vejer en del mere end gipsplader.
  • Skal du bruge gipsplade til et fugtigt rum? Hvis du vil bruge dem til et badeværelse eller et andet rum, som ofte bliver udsat for fugt, så skal du have nogle specielle gipsplader. Du må ikke bruge de almindelige her.
  • Hvornår skal du kigge efter MK-godkendte gipsplader? I nogle større byggeprojekter med konstruktioner kan det kræves af dig, at du benytter MK-godkendte gipsplader. Det betyder, at de er godkendt af Godkendelsesordningen og overholder alle danske krav til gipsplader.

Køb gipslader online

Det kan være svært at finde gode gipsplader, og derfor anbefaler vi, at du kigger online, når du skal købe nogle. For online kan du sammenligne de forskellige gipsplader mod hinanden og på den måde, finder du hurtigt nogle, som dækker præcis dit behov.

Ofte kan du også spare mange penge, når du køber gipsplader online. Du kan endda spørge om hjælp, inden du køber dem, så det er let at finde rundt i de mange valg. Online kan du købe gipsplader til alle formål. Så uanset om du skal bruge MK-godkendte, nogle der kan tåle til fugt eller bare helt almindelige gipsplader, så finder du dem her.

admin:
Related Post