X
    Categories: Blog

Hvorfor købe Georg Jensen smykker?

I dag er der et utallige smykkebrands at vælge imellem, hvis man er på udkig efter smukke smykker, så hvorfor bør du prioritere at vælge Georg Jensen smykker? Hvad er det der gør disse smykker så unikke? Hvad er det, der adskiller Georg Jensen smykker fra alle de andre brands?  Læs med og bliv klogere på en af Danmarks mest kendte smykkebrands. 

Georg Jensen smykker er tidsløs design i over 100 år

Georg Jensen smykker har en arv, som er blevet videregivet fra generation til generation i flere årtier. Faktisk har Georg Jensen designet høj kvalitet genstande i ægte sølv i mere end 100 år. Mere end noget andet brand, har de formået at bevise, at deres designs er og vil blive ved med at være tidløst design. Det er smykker, som forældre kan videregive til deres børn, og som kan være i en familie gennem mange generationer. Det er smykker med et elegant og minimalistisk design, der gør at de aldrig vil gå af mode. Netop derfor er det ikke kun de nyere, men også de gamle Georg Jensen smykkekollektioner, der i dag er populære. Dette brand følger ikke trends, de definerer dem. 

Georg Jensen smykker er ægte

Mange smykker beskrives som høj kvalitet smykker, men med Georg Jensen smykker får du ægte, høj kvalitet smykker. Georg Jensen arbejder nemlig kun med ædelmetaller som ægte guld og ægte sølv. Sølvsmykkerne er lavet af det blankt sølv, rhodineret sølv, oxideret sølv og forgyldt sølv. Alle guldsmykkerne er lavet i 18 karat guld med op til 75% guld ift. andre blandingsmaterialer. Man kan nemlig ikke designe smykker med 100% guld, fordi det vil være et for blødt materiale. Mange Georg Jensen smykker har til formål at fremhæve materialets skønhed, og derfor anvendes ofte ikke brillanter og andre smykkesten. Når de så alligevel vælger at anvende smykkesten, så vælger de selvfølgelig kun de bedste. Nogle af deres smykker designes eksempelvis med brillantslebne diamanter eller de smukkeste ædelsten, som blå topas, ametyst, bjergkrystal, røgkvarts og månesten. 

admin:
Related Post