X
    Categories: Blog

Hvor kan man købe firma påskegaver?

Der findes efterhånden en del virksomheder, der hjælper andre virksomheder med at finde de perfekte påskegaver til deres medarbejdere. En af dem, der virkelige skiller sig ud er firmagavernu.dk. Læs med og bliv klogere på hvorfor du bør købe dine firma påskegaver fra firmagavernu.dk. 

Få hjælp til valg af firma påskegaver

Firmagavernu.dk drives af Borg & Bigum, der har hjulpet virksomheder med at finde de perfekte påskegaver og andre firmagaver i mere end 35 år. Hos Borg & Bigum får du derfor ikke bare et bredt sortiment af produkter at vælge imellem. De sætter nemlig også en ære i at hjælpe dig med at finde den eller de påskegaver, der passer bedst til dit firma. De forstår og anerkender nemlig, at en firma påskegave kommunikere noget om firmaet. Nogle påskegaver associeres med noget ungt og moderne, og disse associationer forbindes med den virksomhed, der giver gaven. Andre påskegaver associeres med tradition, det klassiske og det tidsløse, hvilket også vil blive forbundet med virksomheden. Derfor er det vigtigt, at du grundigt overvejer hvilken påskegave, der passer til netop din virksomhed – dette kan Borg & Bigum hjælpe dig med. 

Vælg påskegaver fra Royal Copenhagen, Summerbird og mange flere brands

På firmagavernu.dk finder du et stort sortiment af nøje udvalgte firma påskegaver. Sortimentet er sammensat af lækre produkter fra store, velkendte brands som Summerbird, Royal Copenhagen, Kaj Bojesen, Lakrids by Bülow og mange flere. Derudover indeholder sortimentet også et bredt udvalg af forskellige typer påskegaver, herunder chokolade påskeæg og andre spiselige påskegaver samt ikke-spiselige påskegaver. Derfor kan du være sikker på du kan finde den perfekte påskegave på firmagavernu.dk. 

Skal medarbejderne selv vælge deres påskegave?

I 2021 er Borg & Bigum stolte af at kunne tilbyde vælg selv påskegaver! De mener nemlig, at årets påskegave 2021 virkelig skal forkæle medarbejderne, der har været igennem et hårdt år og fortsat måske har haft en svær start på 2021. Med en vælg selv gaveshop kan du virkelig forkæle dine medarbejdere og udtrykke hvor taknemmelig du er for dem. Du vælger selvfølgelig selv hvilke produkter, der skal være i din vælg selv gaveshop og dermed også hvor meget de skal koste. Derefter kan dine medarbejdere nemt selv vælge deres påskegave, ligesom de ofte allerede gør, når de skal vælge årets firmajulegave.  

admin:
Related Post