X
    Categories: Blog

Find de bedste industrielle kabelforskruninger

Hvis du arbejder i et erhverv som er mere kendt for sit håndarbejde end sit kontorarbejde, så kender du nok til den hovedpine som mange håndværkere går igennem. Her handler det meget om de helt små ting og dimser som virker ligegyldige, men faktisk er nogle af de vigtigste komponenter for selve projektet. For en håndværker kunne det måske være strips eller en speciel skrue, for en vvs-mand kunne det være de små gevind der bliver brugt til at føre rør sammen. For en elektriker er det i så fald kabelforskruninger, som er det essentielle i lige netop det erhverv. Man kan have utroligt mange forskellige kabelforskruninger og hvis du lige mister den ene, så kan det være med til at forsinke dit arbejde gevaldigt. Derfor er det vigtigt at holde styr på dine forskellige former af kabelforskruninger som du kan finde på markedet.

Der følger dog en masse forskellige kabelforskruninger med, som hver især har deres egen funktioner og steder hvor de bliver brugt. Herunder får du listet de mest generelle kabelforskruninger. 

  • Skintop-forskruninger: Disse forskruninger bliver fremstillet i et utroligt holdbart materiale kaldet polyamidmateriale, som oprindeligt blev brugt til tekstiler som nylonstrømper, hvor det rent faktisk også går under navnet nylon. Dette giver nogle konventionelle løsninger i form af at kabelforskruningen ikke kan overspænden og at den ikke kan knække. 
  • Forskruninger i metal: Denne form er typisk lavet af forniklet messing, messing eller rustfrit stål. Disse materialer kendetegner en lang levetid samt monteringsvenlighed. 
  • EMC-forskruninger: Disse er helt perfekt til skærmede kabler, der med en unik børstefunktion er beregnet til hurtig og pålidelig installation. 
  • EX-forskruninger: Denne form for forskruning har en speciel udformning, der gør den helt perfekt til brug i el-skabe og områder hvor der er risiko for eksplosion. 

Brug af kabelforskruninger

Der findes et meget bredt sortiment af kabelforskruninger, men de alle har dog et fælles formål. Med kabelforskruninger så kan du håndtere end masse kabler på samme tid. Oven i dette så er kabelforskruninger også verificerede, og er med til at skabe større beskyttelse i form af mindre fare for stød. Normalt ville man have en kæmpe hær af ledninger, som kan bliver utroligt uoverskueligt, men med kabelforskruninger samler du det hele på et sted, og bruger derfor meget mindre plads, hvilket betyder at du i sidste ende kan få meget mindre el-skabe. På den måde sparer du på en masse plads både med henblik på kabeltætheden som bliver mindre, men også de mindre skabe. Så kan der være plads til så meget andet. 

admin:
Related Post