X
    Categories: Blog

Få et pusterum fra hverdagen på en speedbåd

Er du træt af at knokle løs på din uddannelse eller dit arbejde, og trænger du måske til at forkæle dig selv i afslappende omgivelser? I så fald bør du måske overveje at få dig et speedbådskørekort- også benævnt som et speedbådscertifikat.

Dette giver dig en unik mulighed for at lære at betjene en motorbåd, have ansvaret for dig selv, dine medpassagerer og dine omgivelser og sidst men ikke mindst åbner det op for friheden i at kunne være sin egen kaptajn. Du kan tage dit speedbådskørekort i København hos https://speedbaadsskole.dk/.

Det får du ud af at tage et speedbådskørekort

Når du tager et kursus, får du en række værktøjer, der giver dig teoretisk viden og praktiske evner til at klare sejlads på egen hånd:

  • Vær en sikker kaptajn – du lærer at tage ansvar for dig selv, dine medpassagerer og andre sejlende og hvordan du forholder dig, når du møder diverse udfordringer i farvandet.
  • Lær at kende til vand- og vejrforhold – du lærer både vand, vind og vejr at kende og får en bedre grundforståelse indenfor sejlads.
  • Teori om bådens opbygning – sidst men ikke mindst bliver du klædt grundigt på den teoretiske viden, så du får en bedre teknisk forståelse af motor, styr m.m. Du lærer båden at kende, så du kan håndtere den egenhændigt.

Mærk friheden på en speedbåd

Efter at have fuldført et kursus, vil du kunne mærke friheden, når du på egen hånd drager ud mod ukendte eventyr. Selvom du ikke ejer en speedbåd, kan du mange steder både i Danmark såvel som i udlandet leje en båd på daglig basis:

  • Tag på en romantisk date – forkæl din kæreste med en romantisk date ude i det fri, hvor I kan medbringe både picnickurv og en god vin, som I kan nyde med hinanden.
  • Nyd en varm sommerdag i selskab med venner – drag ud mod vandet og nyd solens stråler, mens du har mulighed for at tage et køligt dyk.
  • Få luft til hjernen efter en tung arbejdsuge – tag ud på en tur og nyd dit eget selskab.
admin:
Related Post