X
    Categories: Blog

Et nyt kapitel

Jeg står foran et stort skridt. Jeg har fået nøglerne til min nye lejlighed. Jeg har fået et nyt job i en anden by og har derfor valgt at trække teltpælene op og flytte væk fra de vante omgivelser. Den kommende weekend går det løs. Kasserne er pakket og jeg står nærmest at venter på flyttemanden og nogle af mine venner kommer og giver et nap med. Jeg er rigtig spændt på hvad fremtiden byder.

 

Et skatkammer af gode produkter

Når man flytter er der rigtig mange ting at skulle tage stilling til og tænke over. Der skal meldes flytning, males, flyttes adresse, pakkes ned, tænkes indretning, og et væld af andre ting. Der skal også købes nyt udstyr til lejligheden. De hårde hvidevarer i min gamle lejlighed var dels rigtig godt integreret og af ældre dato, så dem valgte jeg at køber kunne købe med lejligheden. Det gav mig muligheden for selv at kunne vælge nye hvidevarer og få noget lækkert udstyr. Og jeg har fundet et vaskeægte skatkammer med hvidevarer til en rigtig god pris på. Det er her, hvis du skal finde hvidevarer. Jeg har allerede bestilt en hel masse nye ting til lejligheden som jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge. De har et bredt udvalg af hvidevarer, køkkenudstyr og støvsugere. Jeg har købt nyt køleskab, vaskemaskine og tørretumbler. Da der ikke at møntvask på hvert gadehjørne, der hvor jeg er flyttet hen har det været en nødvendighed, men også at det er rart ikke at skulle slæbe rundt og alt for langt med vasketøjet.

En maskinpark af dimensioner

Jeg elsker at lave mad og det har længe været en af mine store passioner. Jeg sætter også store krav til mit udstyr. Jeg mener at udstyret af en stor del af det at lave mad. Hos hvidevarebanditten har også fundet en stor del af det køkkenudstyr der er at finde i mine skabe og skuffer. Jeg har eksempelvis udstyret mit køkken med en del el-udstyr fra hvidevarebanditten. Derfra er min stavblender, elkedel, ismaskine og bordgrill. Det er maskiner jeg bruger hyppigt. Stavblenden har jeg altid lige ved hånden til at røre en mayonnaise sammen eller til at blende en pesto. Det sker også at jeg fristes til at lave en smoothie når der er lidt ekstra tid i weekenden.

Bordgrillen er også en af mine yndlingsmaskiner. Den er perfekt at hive frem til når der kommer gæster og man ikke har så travlt. Det er smadderhyggeligt at sidde og lave maden mens historierne og anekdoterne flyver over bordet, og det syder og koger og duften breder sig i rummet. Når hovedretten er indtaget er det altid et hit når ismaskinen har været i gang. Der er uanede muligheder i hvordan isen kan sammensættes. Det kan være klassisk vaniljeis, eller den kan tilføjes mere moderne smage som Oreo, Daim eller lakrids. Ismaskine fra hvidevarebanditten sikrer god is hver gang og det er sjældent at der er noget tilbage når fadet med is har været rundt. Så ofte må jeg i gang igen til næste gang der skal serveres is eller jeg bare selv har lyst til lidt dejlig flødeis.

admin:
Related Post