X
    Categories: Blog

Botox og dens behandlingsområder

Rynkerne i ansigtet er måske begyndt at vise sig lidt tydeligere den seneste tid. Huden er ikke længere helt så glat, som den måske engang har været. Mange forbinder rynker med alder, som kan vise sig flere steder for eksempel i panden, ved øjnene eller måske ved mundvigene. Nogle føler sig utilfreds med, at rynkerne begynder at blive tydeligere, da det måske i nogle tilfælde kan få en til at se træt eller sur ud. Derfor benytter de sig af botox behandling til at få glattet rynkerne ud. Man kan bl.a. få botox behandling i København.

Hvad er botox?

Botox kan bruges som en behandling mod rynker, som kan mindske rynkernes fremtræden i ansigtet. Rynkerne bliver altså midlertidigt fjernet. Dette sker ved, at bestemte muskler i ansigtet bliver lammet, da musklerne ikke kan trække sig sammen grundet botox. Det er kun de specifikke muskler, der skal behandles, som botox lammer. Botox er baseret på proteinstoffer, hvor proteinet udskilles via urinen og dermed ikke ophober sig i kroppen. Da botox ikke ophober sig i kroppen, kan man gentage behandlingen igen og igen alt efter behov.

Man vil som regel kunne se resultater efter behandlingen efter cirka 3 til 8 dage. Dog kan der godt gå 2 til 3 uger, før man kan se den fulde effekt af botox behandlingen. Botox-injektionerne, som glatter huden ud, kan vare i cirka 3 til 4 måneder. Herefter skal man have gentaget behandlingen og indsprøjtningerne op til flere gange om året for at kunne opretholde effekten.

Botox og dens anvendelsesområder i ansigtet

Botox kan indsprøjtes i flere områder. Priserne for botox behandling afhænger af antallet af behandlinger samt områder. Botoxpriser kan man forhøre sig om hos en klinik. Områder, hvor botox kan benyttes som behandling mod rynker, er bl.a.:

  • Panderynker
  • Tunge øjenlåg
  • Hagerynker
  • Læbe- og smilerynker
  • Rynker ved mundvigene
  • ”Kragetæer” omkring øjnene

Der er flere områder, som kan behandles med botox end ovennævnte eksempler. Hvis man har et andet område end ovennævnte, som man vil have behandlet med botox, kan man altid ringe eller skrive til en klinik og forhøre sig.

admin:
Related Post