X
    Categories: Blog

Plakater til indretningen er et hit!

Synes du, at dit hjem mangler noget? Er væggene måske lidt for bare? En let og trendy måde at indrette dit hjem på, er at hænge mere kunst på væggene, såsom plakater. Med plakater kan du skabe liv og gøre dit hjem mere personligt. Plakater er også nemme at udskifte, hvis du bliver træt af de gamle og synes, at det trænger til et nyt look.

Plakater med by og land

Noget som er blevet utrolig populært de seneste år, er de såkaldte by- og landeplakater. Det er der f.eks. mange unge der køber, hvis de er flyttet til en anden by for at studere eller arbejde. Så kan man hænge en plakat op af sin hjemby, for at skabe en lidt ’hjemlig’ følelse. Det skaber et personligt præg på lejligheden eller huset, og er med til at gøre det en del af dig. 

En anden måde man kunne gøre det på, er at hænge plakater op af storbyer eller lande som man har været i, som har gjort et specielt indtryk på én. Det kan bidrage til at bringe gode minder frem, hver gang man kigger på sine plakater.

Skab et tema 

En anden måde at skabe ro og harmoni i sin lejlighed eller hus på, er at købe flere forskellige plakater i forskellige størrelser og gentage farverne i plakaterne, altså skabe et farvetema. Det kunne eventuelt være med bløde pastelfarver. De er lidt afdæmpede og kan give en følelse af ro. 

Eller spraglede farver der passer sammen, hvis man vil skabe en følelse der måske tilfører lidt mere energi og en ’gang-i-den’-vibe. 

Et naturtema er også en sikker vinder. Flotte billeder af eksotiske strande og palmer eller storslået naturbilleder af jungle og vandfald.

Plakater er ideelle til den studerende der lige er flyttet i ny lejlighed eller hvis man bare vil skifte noget gammel kunst ud med noget nyt, da de ofte ligger i en prisklasse der for de fleste er til at overkomme. Flotte plakater til stuen er i hvert fald et sikkert hit, og er næsten tidsløse uanset motivet. 

admin:
Related Post