X
    Categories: Blog

Lysestager er en lille ting – men betyder meget for indretningen

Hygge er et af de danske ord, der har udbredt sig mest til udlandet. Mange udenlandske nyhedsmedier, bureauer osv. har fået øjnene op for det danske ord, der i sig selv har en meget bred betydning. Hygge er en følelse, stemning og fornemmelse, der opstår under gode og rare omgivelser. Og hvordan skabes disse så bedst muligt? Det gør de blandt andet med stearinlys, der skaber den helt rette atmosfære og de hyggeligste omgivelser.

Stearinlys skal naturligvis etableres i boligens indretningen på den bedst mulige måde, og det kan du gøre med lysestager fra By Lassen. Du får fra dette brand et meget traditionelt, sikkert og elegant design på dine lysestager såvel som andre møbler og indretningsartikler.

Vælg mellem Kubus lysestage, Ligth in og mange flere

Der findes flere forskellige typer af lysestager, du kan vælge mellem. Dette er gældende for blandt andet:

  • Light in lysestage
  • Kubus lysestage i flere forskellige varianter
  • Line lysestager

I disse forskellige overkategorier er der forskellige varainter, du kan vælge imellem i henhold til det, der måtte stemme bedst overens med din stil. Du kan få lysestager i forskellige farver såsom guld, sort, grå og hvid. Dernæst kan du vælge mellem forskellige størrelser. Nogle af Kubus varianterne er forholdsvis store, men du også kan få mindre varianter heraf. Nogle egner sig til et lys, andre til to og andre til fire, hvilket naturligvis er noget, du bør afstemme med dine behov.

Andet lækkert til indretningen fra By Lassen

Det er ikke kun lysestager i flot design og god kvalitet, du kan få af brandet By Lassen. Du kan også få lænestole, fodskamler, baser og lignende. Fælles for det hele er dog, at du får det i en rigtig god kvalitet, mens der er kælet for de mindste detaljer på produkterne. I forhold til eksempelvis lænestolen er der også lagt vægt på komforten, så du ikke bare udelukkende får et møbel, der er elegant og passer i indretningen. Den har også sin berettigelse, fordi den har så god komfort.

admin:
Related Post