X
    Categories: Blog

Hjælp de demensramte med hjælpemidler til demente

Kender du det, når du ikke lige kan huske hvor du har lagt fjernbetjeningen? Eller når du lige har haft din telefon i hånden da du snakkede med mor, men uden du helt kan huske det, så har du lagt den er mærkeligt sted og kan ikke finde den igen? Måske man kan kalde det almen glemsomhed. Det er nogle ”hverdagstings” som sker for utroligt mange mennesker. Overvej hvis du efter mere end 20 år på samme bopæl, pludselig havde glemt hvor du boede henne? Det lyder nemlig ikke sjovt overhovedet, men desværre så er dette hverdagen for mange mennesker som er demente i Danmark og resten af verden.  


Demens er i bund og grund en betegnelse for svigtende hjernefunktion. Det starter helt basalt med dårlig hukommelse efterfulgt af nedsat evne til at fungere i hverdagen. Man ser aldrig demens sygdommen komme og det kan i begyndelsen være svært at afgøre, om det rent faktisk er demens som man snakker om. 

GPS til demente

Hvis det desværre ender ud i, at en af dine pårørende får demens, så er der mange ting man kan gøre for at øge sikkerheden omkring den demensramte. Her har firmaet StellaCare udviklet nogle hjælpemidler til demente. Disse hjælpemidler til demente skal være med til at skabe sikkerhed, ikke så meget for den ramte, men nok de pårørende. StellaCare’s hjælpemidler til demente er nærmest blevet en lille serie med flere forskellige produkter som kan hjælpe. En af de mest populære hjælpemidler til demente er deres demens ur. Deres demens ur er lavet i et stilrent design, som vil kunne ligne ethvert andet ud som du har set før. Det smarte ved demens uret er,  at der er en lille gps til demente i selve uret hvilket gør det ideelt til brug som hjælpemidler til demente. Med dette demens ur følger en lille applikation som er udviklet i samarbejde med StellaCare og deres kunder. Den er blevet lavet så brugervenlig som muligt og viser i bund og grund hvor personen med demens uret bevæger sig hen. Med demens hjælpemidler som dette, så kan man skabe trygge rammer for dig og din familie. 

admin:
Related Post