X
    Categories: Blog

Har du brug for en damefrisør i København?

At finde en god frisør i København kan være svært, da der er så mange at vælge imellem. Du kan finde både billige og dyre frisører, og så kan du finde din hurtige ind-og-ud-frisører, og dem der tager sig god tid. Har du brug for nogle dygtige frisører, som kombinerer kvalitet og konkurrencedygtige priser? Så skal du have fat i Hair By KANT, som ligger på Skindergade i København K. Her får du alt fra klipninger til spa-lignende oplevelser. Om du har brug for den helt store tur, med klipning, hårkur, farvning og styling, eller ‘bare’ har brug for en klipning, eller en touch-up af udgroningerne, så finder du den bedste ydelse hos Hair By KANT. De klarer små som store opgaver til perfektion, og sørger for, at du går glad og tilfreds fra salonen. 

Grøn frisør i København K

Der bliver lagt fokus på velvære hos både dig som kunde, de dygtige frisører og miljøet, da de er en grøn frisør, som ikke bruger nogen former for kemikalier eller andre skadelige ingredienser. Til trods for den høje kvalitet og de gode produkter, er priserne ikke skyhøje, men faktisk til at betale – så du får meget for pengene. Imens du får klippet hår, farvet hår eller andre behandlinger hos Hair By KANT, bliver du tilbudt et fodbad, så du får den behageligste og afslappende behandling. Derudover er der i stolene, hvor man vasker håret, indbygget massage-apparat, så du som kunde får massage i kroppen, imens dit hår bliver vasket – og dertil får hovedbundsmassage. Dermed får du en spa-lignende oplevelse hos en frisør i København K, som er med i prisen. 

Professionel rådgivning 

Udover behandlinger i høj kvalitet, får du også den bedste, professionelle rådgivning af frisørerne hos Hair By KANT. Hos dem er der sat tid af til, at du som kunde kan fortælle og forklare dine ønsker, og den uddannede frisør, vil komme med deres professionelle input, til hvordan I kommer frem til det bedste resultat. Det er vigtigt for dem, at have tiden til at sætte sig ind i kundens ønsker og behov, så kunden går derfra med den bedste oplevelse. 

 

admin:
Related Post