X
    Categories: Blog

Gode ideer til firmaunderholdning

Det kan være hårdt at skulle planlægge den næste store firmafest, for I skal altid leve op til den sidste store fest. Vi vil derfor gerne hjælpe jer med at komme med nogle bud på, hvordan I kan få mest muligt ud af jeres firmafest.

Når du har læst dette indlæg, er vi helt sikker på, at du har masser af idéer til, hvad I kan lave og se.

Gode idéer findes ved brainstorming

Vi vil anbefale, at I laver et festudvalg, hvis I gerne vil have gode idéer til, hvad I skal underholdes med. Ofte har I en række idéer, når I sætter jeg ned sammen og finder ud af det.

Derfor er det altid en god idé med en større gruppe på min. 3-5 personer. For at motivere de ansatte er det vigtigt at lade ansatte gøre dette i deres arbejdstid, da en god fest er med til at øge arbejdsmoralen, da vi bruger store dele af vores dag på vores arbejde. På den måde finder I hurtigt ud af, hvilken firmaunderholdning I er på udkig efter.

Hvis I har brug for nogle gode idéer til at starte jeres brainstorming, kan vi anbefale:

  • Standup

Det er altid populært med et standup show, fordi de både kan få jer til at grine af dem og jer selv.

  • Få en tryllekunster.

Der er intet bedre end at få en tryllekunster ud, fordi de er vant til at performe.

  • Noget god musik.

Her skal I overveje aldersgruppen for alle ansatte, så I finder noget musik, som er for alle. Vi kan anbefale et Gasolin’ coverband eller noget i samme stil, fordi det er noget, som alle kan synge med på.

Derfor er underholdning til firmafest vigtigt

I kan sagtens holde en fest uden underholdning, men det bliver bare ikke helt det samme. Det gode ved firmaunderholdning er, at det gør, at alle er i godt humør med det samme og det øger jeres chancer for, at I får en kanonfest.

Der findes firmaunderholdning i alle prislejer i dag, så der er ingen undskyldning.

admin:
Related Post