X
    Categories: Blog

Flotte plankeborde fra Hipstory

Hvis du er på jagt efter unikke plankeborde fra lokale butikker, så er Hipstory.dk værd at kigge forbi. Det danske håndværk og design kombineret med det kvalitetsstærke svenske træ, giver et unikt udtryk i de moderne rustikke plankeborde som passer ind i alle hjem.

Hvad gør Hipstorys plankeborde unikke?
Hipstory er en dansk virksomhed som har eksisteret siden 2015 med det udgangspunkt, at lave flotte og stilfulde plankeborde til en god pris. Ikke nok med at du har mulighed for at vælge imellem 11 forskellige modeller af plankeborde, så har du samtidig også mulighed for at designe et bord ud fra egne mål. Ligeledes kan du også selv vælge farve og ben til dit bord – på den måde kan du være sikker på at få et bord som passer præcis ind i dit eget hjem.

Valg af materialer til dit plankebord
Plankeborde kan både laves af mange forskellige træsorter alt afhængig af hvilket udtryk du ønsker at få frem i dit hjem.
Udover muligheden for at skræddersy sit eget bord, er Hipstory også ideelt til den miljøbevidste forbruger, da bordene fortrinsvist bliver fremstillet af naturlige materialer som er langtidsholdbare og derved bæredygtige.

Nem afhentning og levering
Fordelen ved at købe ens plankebord hos Hipstory er, at det er nemt og bekvemt at modtage sin vare – hvad end du vælger selv at afhente dit plankebord i én af de tre showrooms i Odense, Vejle eller Frederiksberg eller vælger at få det leveret lige til døren. Uanset hvilken form du vælger, så er servicen i top.

En række af møbler i samme rustikke stil
Udover Hipstorys populære plankeborde, så laver den danske møbelvirksomhed også andre møbler af træ, heriblandt sofaborde. Sofabordene er, ligesom spisebordene, lavet af bæredygtige materialer med mulighed for at skræddersy målene så de passer perfekt ind i dit hjem.

Herudover sælger Hipstory også bænke, stole, lamper, spejle og hylder.

admin:
Related Post