X
    Categories: Blog

Få styr på din krop ved hjælp af osteopati

Har du ondt eller andre generende symptomer? Ved du ikke, hvad du skal gøre ved dem længere? Har du prøvet alle muligheder, uden at noget har virket tilfredsstillende? Hvis du kan nikke ja til en eller flere af disse spørgsmål, kan du overveje at give osteopati et skud. Her får du en behandlingsform, hvor en af de vigtigste principper er, at kroppen skal betragtes som en helhed og behandles som en helhed. Der er dermed fokus på hele din krop og ikke kun det sted, hvor du har ondt eller oplever andre symptomer. Hos Frederiksberg osteopati kan du finde hjælp og vejledning via http://maansson-osteopati.dk/.

Hvad er osteopati?

Osteopati er en form for behandling, hvor der bliver fokuseret på hele din krop. Det betyder, at du får undersøgt dysfunktioner i hele kroppen, også selv om du har symptomer et specifikt sted på kroppen. Med osteopatiske teknikker bliver både dine led, muskler, bindevæv, kar og nerver behandlet. Ved at behandle hele din krop vil alle din krops funktioner blive optimeret, så de kan påvirke hinanden. Kroppens strukturer er nemlig afhængige af hinanden. Osteopati er som behandlingsform baseret på flere fag inden for den traditionelle sundhedsvidenskab. Der er blandt andet tale om:

  • Anatomi
  • Neurologi
  • Fysiologi
  • Biomekanik
  • Embryologi
  • Patologi

Baseret på disse sundhedsvidenskabelige fag søger osteopati ved hjælp af manuelle teknikker at stille din diagnose og lindre din smerte. Derudover søger osteopaten også at hjælpe din krop til bedre bevægelighed ved at fjerne eventuelle blokeringer i kroppen.

Behandler din krop som en helhed

Osteopati på Frederiksberg i Danmark er en behandlingsform med flere steps. Først vil du blive kaldt ind til en fyldestgørende samtale. Her vil du sammen med osteopaten snakke om dine symptomer og en mulig årsag til problemet. Det andet skridt er, at du vil få undersøgt hele din krop. Undersøgelsen vil sammen med samtalen sige noget mere om årsagen bag dine symptomer. Derefter vil selve behandlingen begynde. Fordi osteopati ser kroppen som en helhed, vil du opleve, at behandlingen måske starter et andet sted, end hvor du dine symptomer er.

admin:
Related Post