X
    Categories: Blog

Drømmebilen er ikke langt væk med flexleasing

bil og solnedgang

Mange mennesker drømmer om den helt rigtige bil. Den bil, hvor der er plads til hele familien og familiens mange ting. Den bil, der har den allerbedste komfort under kørslen. Eller den bil, der skriger sport og får alle andre til at måbe, når du kører forbi. Drømmebilen kan med andre ord være alt, og det afhænger fuldstændig af dig, der drømmer om den. Desværre kan det nogle gange dog virke, som om drømmen er ret lang væk. Det kan nemlig være utrolig dyrt at købe en bil i Danmark. Et genvej til at få drømmebilen er flexleasing.

Hvorfor er flexleasing en god ide?

I Danmark er der en meget høj registreringsafgift af biler over mellemklassen og dermed også de luksuriøse biler, som mange drømmer om engang at komme til at eje. Afgiften på hver enkelte bil, der kommer til Danmark, bliver bestemt af SKAT og vurderes ud fra:

  • Bilens årgang
  • Hvor mange kilometer bilen har kørt
  • Farve på bilen
  • Udstyr i bilen
  • Bilens stand

Den høje afgift gør, at det i mange tilfælde ikke giver mening at købe bilen. Med flexleasing kommer du uden om det problem. Når du leaser, betaler du nemlig ikke det fulde beløb. I stedet betaler du i små bidder og kun for den periode, hvor du bruger bilen. Det betyder, at du kan vælge at have bilen i 12 måneder og inden den sidste måneds udgang få lavet en ny vurdering af bilen. Det er en god ide, da registreringsafgiften er faldet i mellemtiden.

Hvem kan lease en bil?

Det kan de fleste sådan set. Du skal dog være opmærksom på, at du som privat ikke må eje en bil, der leases. Den regel kan du til gengæld komme udenom ved at finansiere din brug af den pågældende bil gennem et leasingselskab. Selskabet køber dermed bilen og lejer den ud til dig bagefter. Smart og praktisk. Ved flexleasing gennem et leasingselskab skal du i stedet for betale for at bruge bilen i leasingperioden og en rente til selskabet, eftersom de har købt bilen.

admin:
Related Post