X
    Categories: Blog

Digital markedsføring stormer frem

I takt med at vi bliver mere og mere digitaliserede og samtidig bruger meget mere tid online, så begynder virksomhederne også at øge deres budgetter når det kommer til at markedsføre sig selv online. Der kan være flere måder at markedsføre sig selv på, afhængigt af hvad du prøver at sælge eller hvad du prøver at opnå. For mange virksomheder er online markedsføring en ideel ting at have med i sine overvejelser, da den procentvise stigning i folk der handler online, stiger år for år. Hertil er det dog vigtigt at finde et ordentligt online marketing bureau som kan hjælpe med at løfte disse opgaver, ved at varetage alt det tekniske indenfor disciplinen af online marketing. Igennem tiden har der været en masse virksomheder som påstår at de kan løfte opgaven, men kun et par få spillere hare rent faktisk vist sig at løfte opgaven.  Et af de virksomheder som har skabt et navn for dem selv er et online marketing bureau i København ved navn Adtimize.

Adtimize og digital markedsføring

Virksomheden Adtimize er et online marketingsbureau, som har eksisteret i siden august 2015. De startede med kun tre medarbejder, hvor det efter 4 år er kommet op på omkring de 20. Online marketing bureauet i København startede  med få discipliner indenfor digital markedsføring, som var SEO (søgemaskineoptimering) og Google Adwords. I takt med at have udvidet medarbejderantallet, så er antallet af discipliner indenfor den digitale markedsføring også steget. Igennem årene har vi nemlig set tilføjelser såsom e-mail marketing, SoMe (Sociale Medier), grafisk design, videoproduktion samt linkbuilding. Som man næsten kan fornemme så er Adtimize, som er et online marketings bureau i København, en virksomhed som man trygt kan smide sin lid til hvis det omhandler digital markedsføring. 

Ejerskab er en prioritet

Hos Adtimize er det vigtigt at deres kunder føler, at de tager ejerskab af forretningen. For hvem gider at give nogen ansvaret for ens online salg, som ikke har interesse i at yde den bedste service for dig? Det med at tage ejerskab er noget som de har arbejdet op igennem årene, ved kontakt med flere forskellige kundetyper, hvor reaktionen altid har været den samme i sidste ende. Nemlig at Adtimize er en af de bedste og mest ambitiøse online marketings bureauer i København.

admin:
Related Post