X
    Categories: Blog

CTEK lader til det flade batteri

Der er en del maskiner som har brug for at få ladet deres batterier op en gang imellem. Det kan være på bilen, lastbilen, havetraktoren eller campingvognen. Batterier bliver af og til fladt hvis det er koldt eller det simpelthen har stået og afladt og er blevet brugt.

I det tilfælde skal du selvfølgelig have ladet batteriet op igen og til det formål er en batterilader i form af en CTEK lader et god bud på et produkt til at klare den opgave. En CTEK lader bruger prisvindende teknologi fra Sverige og er en intelligent batterilader. I dag måler batteriladerne om batteriet er opladet og sender, hvis det var, ikke mere strøm til batterier. Sådan var det ikke tidligere og opladerne sendte strøm til batterier også selvom det var helt opladede. Dette kunne skade batterierne – både på deres levetid og på deres samlede kapacitet som kunne mindskes.

Batterilader fra CTEK

CTEK batteriladere kan du finde hos batteribyen.dk og de kan findes til både 12V og 24V. I et nødstilfælde hvor bilen ikke kan starte om vinteren er du i de fleste tilfælde nødsaget til at anvende startkabler og en anden bil. Men når selve batteriet skal lades op er det der at batteriladen komme ind i billedet og kan klare at lade bilen op så du kan komme videre.

Batteribyen har gode tilbud hvis du leder efter en CTEK lader og når snakken falder på CTEK lader bør du også kigge på de mange modeller som batteribyen ligger inde med.

Flere af CTEK lader er med ind snowflake funktion, der beskytter batteriet på kolde vinderdage, hvilke som kan være hårde ved batteriet beskaffenhed. Derudover er en CTEK lader stænk- og støvtæt og er i de fleste tilfælde udstyret med gnistfri teknologi. Der findes også en CTEK lader der ligger inde med banebrydende teknologi. Det er en CTEK lader der hedder time to go, der kan fortælle hvornår batteriet er fuldt ladet op og du dermed kan bruge din maskine igen og komme i gang med arbejdet. Det er en fordel for at planlægge tiden bedste muligt.

admin:
Related Post