X
    Categories: Blog

Brugt bil sådan

Jeg har fornylig fået min drøm om en BMW til at gå i opfyldelse. Jeg havde ikke råd og egentlig heller ikke behov for en spritny, lige fra fabrikken, køreklar bil. For mig var det fint med en brugt der havde omkring 5 år på bagen. Til at starte med var det ikke helt nemt for jeg begyndte at køre rundt til nogle forhandlere i nærområdet for at se hvad de kunne tilbyde. De havde godt nok en masse forskellige mærker og modeller. De havde også forskellige BMW’er men ikke lige den model jeg var på udkig efter. Jeg fortsatte til nogle flere forhandlere men lige meget hjalp det. Der var ikke den store hjælp at hente. Jeg satte mig ned i sofaen og fandt computeren frem hvor jeg søgte lidt på nettet. Til mit store held faldt jeg over biltorvet.dk

Det er et fremragende website det giver et sublimt overblik over markedet af nyere brugte biler. Det er en nem søgemaskine og med kriterierne kan man lynhurtigt komme frem til de biler man gerne vil se. Hvis man til stadighed er i tvivl om hvor man ønsker at lande er det selvfølgelig også en mulighed at slække lidt på kriterierne og på den måde få flere biler at se.

 

En anden feature der er på websitet, at biltorvet.dk’s nummerpladesøgemaskine. Med dette værktøj kan du søge på alle danske rummerplader – gule som hvide og få informationer om bilerne. Værktøjet kan også bruges til at tjekke om der skulle være en eventuel pant i bilen. Det er rart at vide når man køber ny bil at der ikke er pant i den, så man på et senere tidspunkt ikke kommer til at opleve ubehagelige omkostninger i forbindelse med sin nye bil.

 

… Da jeg havde søgt lidt på bil torvet fandt jeg endelig den BMW jeg havde tænkt på i lang tid. Den havde nogle år på bagen og var en special model der ikke var produceret i særlig mange eksemplarer, så det var ligesom at der var en hel del der gik op i en højere enhed. Det var virkelig fedt. Jeg tog kontakt til forhandleren som ikke boede længere end 30 minutter fra min bopæl, og spurgte på bilen. Jeg tog ud og fik en prøvetur. Og den kørte bare godt. Den havde masser af kræfter og god komfort og den stod som ny med metallak lakering. Den havde alu-fælge og var bare klar til at komme ud på landevejen med mig bag rettet. Jeg havde snakket med banken om finansiering og det hele var i vinkel. Jeg skulle blot skrive under også var den min. Jeg lod min egen bil stå og solgte den med i prisen. Det var fedt at køre hjem i min nye BMW som jeg havde drømt om længe. Takket være biltorvet fandt jeg den og fik nemt fat i forhandleren. Jeg har været super glad for den og vil anbefale biltorvet.dk til alle der er på jagt efter ny brugt bil eller blot ønsker at undersøge hvad der rør sig på markedet.

admin:
Related Post