X
    Categories: Blog

Bæredygtighed, bæredygtighed, bæredygtig

De seneste år har der været stor snak om, at vi skal blive bedre til at blive bæredygtige. Alt fra at huske at handle med eget net, når vi skal i supermarkedet, til tandbørster af bambus. 

Dog er det også vigtigt at huske på, at der også findes bæredygtigt tøj. 

Det kan være svært at finde bæredygtigt, når man bare shopper, som man plejer, men det kan være et vigtigt tiltag til din garderobe derhjemme, hvis du går efter at gøre en forskel. Find bæredygtigt- og økologisk tøj her.

Sådan gør du dit tøjskab mere bæredygtigt

Udover at du kan købe tøj, der er produceret bæredygtigt, så er der også andre initiativer, du kan tage for at opnå en bæredygtig garderobe på en hurtig måde. 

  • Brug dit tøj – alt dit tøj 

En af de første ting du kan forsøge at arbejde på er, at bruge alt det tøj du har i dit skab. Herved skruer du ned for dit forbrug, og du gør klimaet en tjeneste, da du bare bruger det, du allerede har brugt penge på. 

  • Vask dit tøj mindre

En anden måde at undgå at købe mere nyt tøj på er, at vaske det du har hængende mindre. Jo færre gange du vasker dit tøj, jo længere tid holder det. Såfremt du ønsker at købe noget nyt, skal du selvfølgelig ikke holde dig tilbage. Det handler bare om at du virkelig tænker over dine køb, sådan så at du undgår at købe ting og sager, som du ikke bruger.

  • Donér eller sælg alt det tøj, du aldrig bruger

En sjov regel siger, at hvis du ikke har brugt tøjet det seneste år, så skal det ud. Men i stedet for at smide det ud, så er det en oplagt mulighed at sælge eller donere tøjet, sådan at andre kan få god brug af det. 

  • Tjek genbrugen ud

Genbrugen er et oplagt sted at shoppe, hvis man leder efter at gøre sin garderobe mere bæredygtig. 

Ekstra lille tip

Er du lidt kreativ, er det også en super god ide at strikke sit eget tøj. Det er både hyggeligt – men også bæredygtigt. 

admin:
Related Post